PKF BOFIDI versterkt digitaliseringsondersteuning voor klanten door nieuw Partnership met LucaNet

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Vandaag de dag is digitalisering cruciaal voor efficiënt ondernemen.
Maar hoe kiest u de juiste tool(s) voor uw onderneming en wat betekent digitale transformatie voor uw KMO? Als onafhankelijk adviseur en expert in digitale transformaties belichten wij een van onze vele oplossingen in het kader van uw financiële verslaggeving en analyse.

De juiste digitale tools voor uw financiële verslaggeving

PKF BOFIDI zet een grote stap voorwaarts in het ondersteunen van haar klanten in hun digitaliseringstraject door een nieuw en veelbelovend partnership met LucaNet aan te gaan. Deze samenwerking opent de deur naar een breed scala aan mogelijkheden voor financiële digitalisering, normconforme rapportage en analyse met als doel een verbeterde operationele efficiëntie en data-gedreven besluitvorming.

Met de geïntegreerde LucaNet tool kunnen onze klanten nauwkeurige en betrouwbare financiële gegevens rapporteren, plannen en consolideren in een intuïtieve en gebruiksvriendelijke omgeving die voldoet aan de rapportageregels en -standaarden van toepassing op hun bedrijf. Onze ervaren gecertificeerde consultants staan klaar om klanten te begeleiden bij elke stap van het implementatieproces, van de initiële setup tot de training van gebruikers en doorlopende ondersteuning.

Voordelen van LucaNet voor onze klanten

Het partnership met LucaNet biedt onze klanten gebruiksvriendelijke en ver geautomatiseerde oplossingen voor:

  • Financiële afsluit, Rapportering en Consolidatie;
  • Financiële planning & Budgettering;
  • ESG & duurzaamheidsrapportering;
  • Disclosure Management;
  • iXBRL en ESEF-rapportering;
  • Vennootschapsbelasting en btw-rapportering (vb. DAC 6, Pillar 2, CbC);
  • IFRS 16 leasing
  • Liquiditeitsbeheer

Dankzij PKF BOFIDI’s aansluiting tot het PKF-netwerk, hebben onze klanten met internationale ambities ook steeds toegang tot een uitgebreide wereldwijde pool aan experten in verschillende domeinen zoals Accounting, Audit, BTW, Tax, Legal en Consulting die vanuit hun expertise advies geven op maat van uw bedrijf.

Onze PKF BOFIDI experten staan klaar om u te helpen

Wenst u meer informatie over wat de LucaNet-oplossing voor uw onderneming kan betekenen of heeft u hulp nodig bij het vormgeven van uw digitaal landschap? Neem dan contact op met sylvie.denis@pkfbofidi.com of jeroen.rans@pkfbofidi.com.


Vorige

«

Volgende

»