WEBINAR: GameChangers in retail – Nils van Dam

Barbara Vervoort   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Tijd: 12:00am

Locatie: Webinar

View all Events

KLIK HIER EN HERBEKIJK “GAMECHANGERS IN RETAIL”

 

Heeft u een winkel, supermarkt, verzekeringskantoor, restaurant of een andere zaak waar u rechtstreeks in contact komt met de eindklant? Dan is deze webinar GameChangers in retail speciaal voor u.

Nils van Dam is sinds mei 2019 CEO van Scopernia en begeleidt bedrijven door hun digitale transformatie. Nils heeft meer dan dertig jaar ervaring in de voedingsindustrie. Hij vervulde verschillende directiefuncties op globaal, Europees en lokaal niveau bij Unilever, AB-Inbev en Censydiam. Als CEO Unilever België en Luxemburg heeft hij gedurende zes jaren het bedrijf getransformeerd om aangepast te zijn aan digitale veranderingen van de markt.

In deze webinar helpt Nils de ondernemer in de retailsector met zijn ervaringen en inzichten op de markt en de bijhorende digitale transformatie, geschikt voor elke sector en elke ondernemer in de retail business.

Bij BOFIDI zijn we er van overtuigd dat de visie van Nils u als ondernemer en als bedrijf zal helpen om om te gaan met deze digitale transformatie.

Wij nodigen u, de ondernemer van morgen, graag uit voor deze inspirerende webinar.

Vorige

«

Volgende

»