Gemoedsrust en vertrouwen als uitgangspunt

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Als onze klanten spreken over “blindelings vertrouwen” en “gemoedsrust”, dan zijn we bij Bofidi meer dan tevreden. Want daar doen we het voor. Onze partners en experten zetten zich elke dag in om ondernemers te helpen groeien. Een goed gevoel en een vlekkeloze samenwerking hoort daar volgens ons zeker bij. Wat dat voor onze klanten betekent, vertelt Wim Geentjens in deze blogpost. Hij is bestuurder van Gecon.

Bofidi luistert naar haar klanten en vertelt graag hun verhaal. Dit artikel maakt deel uit van een reeks interviews met enkele van onze klanten. Benieuwd naar de andere getuigenissen? Lees dan de vorige artikels op onze B-Connected pagina.

Totaaloplossing voor arbeidsveiligheid

Gecon is een jong en dynamisch bedrijf dat KMO’s ondersteunt met alle aspecten van arbeidsveiligheid. “Wij bieden ondersteuning bij arbeidsinspecties en arbeidsongevallen. Wij zorgen dat alle wettelijk verplichte procedures en documenten in orde zijn.”, zegt Wim Geentjens, bestuurder bij Gecon. “Gecon reikt ook alle benodigdheden aan zodat ondernemingen hun arbeidsveiligheid op punt kunnen zetten. Daarvoor hebben wij ons technisch inkoopplatform, een one-stop shop voor technische keuringen, blusmiddelen, opleidingen, enz.”, gaat Wim verder. Hij voegt er aan toe: “Onze klanten kunnen dus rekenen op een totaaloplossing voor arbeidsveiligheid. Onze adviseurs gaan altijd met hen op zoek naar een realistische aanpak die betaalbaar is voor iedereen.”

Fan van Yuki

Gecon werkt pas recent samen met Bofidi en het team van Heleen Vandekerckhove in Zoersel. “Daar spelen twee factoren een zeer belangrijke rol bij: een gevoel van vertrouwen en het feit dat Bofidi met Yuki werkt.”, zegt Wim. “Wij zijn fan van Yuki. Ik was dus op zoek naar een boekhouder die ik blindelings kan vertrouwen én die werkt met Yuki. Bovendien heeft Bofidi met Jevgeniy Mister Yuki 2019 in huis. Als dat geen referentie is. We kunnen ons geen betere situatie inbeelden.”

Wim is zeer positief over Yuki. “Het grootste voordeel om te werken met Yuki is de transparantie. Ik heb op elk moment een zicht op onze cijfers en dat zorgt voor gemoedsrust. Kan ik investeren of nog beter wachten? Dat zijn zaken waar ik dus meteen een antwoord op kan hebben.”

Gemoedsrust

“De communicatie met het team van Bofidi verloopt vlot. We zijn nog maar net 1 jaar klant bij Bofidi maar het valt me wel direct op hoe snel en vlot dat contact verloopt. Bofidi wacht vaak langer op mijn antwoord dan ik op dat van hen.”, lacht Wim. “Bij mij komt het erop neer dat ik gerust ben over mijn boekhouding. Een goed gevoel, gemoedsrust en elkaar helpen is de kern van ondernemen. Daar geloven wij bij Gecon sterk in. En dat is ook zo voor Bofidi. Een perfecte match dus.”

B-Connected, ondernemers voor ondernemers

Met ons B-Connected concept voegt Bofidi de daad bij het woord: ondernemers ondersteunen om te groeien. Bezoek onze webpagina B-Connected want je vindt er niet alleen deze blogreeks met klantengetuigenissen en onze webinars maar ook onze podcast. De vierde episode staat nu online.

We spraken in de vierde aflevering met Sunita Van Heers van Young Voka Metropolitan en oprichter van SuReal en Stijn Schalck, ook van Young Voka Metropolitan en manager bij Bofidi over de kracht van jong ondernemerschap. Je kan de podcast beluisteren op onze website of op Spotify.

Is jouw bedrijf net als Gecon fan van Yuki of willen jullie graag meer weten over dit online boekhoudplatform? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op.

Mis niets en volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

In de volgende blogpost laten we Joris De Vos van Classo aan het woord. Stay tuned for more!

Meer over:

websiteLinkedInInstagramFacebook

Vorige

«

Volgende

»