Transaction services

<< Terug naar alle diensten

Transaction services

Een overname in het verschiet? BOFIDI Audit begeleidt je graag. Bij de waardering en het financieel plan, maar ook bij due diligence, familiale opvolging en management buy-out.

 • Overnamebegeleiding
  Een overname betekent een ingrijpende verandering voor een organisatie. Het gaat gepaard met zowel kansen als risico’s. Van financiële, fiscale, juridische, operationele of administratieve aard. BOFIDI Audit brengt zowel de kansen als de risico’s duidelijk in kaart.
 • Waardebepaling
  De waardebepaling van een onderneming is essentieel bij een overname of een fusie. BOFIDI Audit voert bedrijfswaarderingen uit voor verschillende doeleinden. Zoals herstructureringen, overnames, desinvesteringen en buy-outs.
 • Financieel plan
  BOFIDI Audit analyseert uw operationele omstandigheden. Op basis daarvan tekenen we een financiële structuur uit. We gieten het in een financieel plan. Optimaal en op maat.
 • Due diligence
  Due diligence, een standaardbenadering? Niet bij BOFIDI Audit. Altijd houden we rekening met de typische eigenschappen van uw organisatie. Nooit verliezen we uw strategische en financiële doelen uit het oog. Onze bevindingen rapporteren we nauwgezet. De juiste beslissing ligt dan binnen uw handbereik.
 • Familiale opvolging
  7 op de 10 Belgische ondernemingen zijn familiebedrijven. BOFIDI Audit treedt bij een familiale opvolging op als de neutrale derde partij. Onze bedoeling: een meerwaarde bereiken voor alle betrokkenen.
 • Management buy-out
  Een management buy-out vraagt om een strategische en objectieve specialist die alle aspecten van het transactieproces beheert. BOFIDI Audit doet er nog een schep bovenop: waardecreatie op lange termijn.

Heb je een specifieke vraag die je graag aan een van onze adviseurs voorlegt?  Wij luisteren naar jouw uitdagingen.

Kom gerust langs. De koffie staat al klaar. Of stuur ons een bericht