Accuraad treedt toe tot BOFIDI

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je groeien, ga dan samen. Dat weet jij als ondernemer maar al te goed. En zo denken we er bij BOFIDI ook over. Teams verbinden om samen te groeien en ondernemers te ondersteunen, dat doen we vanaf nu ook samen met Accuraad uit Hasselt.

Aan het roer van Accuraad staat Tania Driesen.

Tania: “Het ganse team is ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking en staat te popelen om onze klanten nog beter te ondersteunen en helpen groeien met hun projecten, zeker nu we ook beroep kunnen doen op de one stop shop diensten van BOFIDI. We kijken er naar uit om deel uit te maken van de hechte BOFIDI familie.”

Zij kan blijven rekenen op de steun van Roger Janssens, stichter van Accuraad, die voor een vlotte overgang zal zorgen.

Roger: “ Ik ben zeer tevreden dat ik de fakkel nu kan overdragen aan mijn jarenlange top collega Tania. Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met BOFIDI tot mooie groeikansen kan leiden voor de Accuraad medewerkers en tot nog meer toegevoegde waarde voor de Accuraad ondernemers. Ik blijf alleszins beschikbaar om dit mooie project mee in goede banen te leiden.”

Voor BOFIDI wordt Accuraad het 7e kantoor.

Johan Peeters, CEO: “ BOFIDI heeft de ambitie om nationaal aanwezig te zijn. Limburg was tot nog toe een blinde vlek in ons netwerk. Accuraad is voor ons de perfecte match op vlak van klantenportefeuille en DNA. Wij zullen Tania, Roger en hun team alle ondersteuning bieden om hun kantoor nog verder uit te bouwen.”

In het kantoor in Hasselt blijven 13 ambitieuze experten vol passie luisteren naar de projecten van ondernemers. Ben jij dus op zoek zijn naar een persoonlijke aanpak van jouw projecten, concrete oplossingen en een duidelijk stappenplan? Ons team is jouw partner en klankbord dat meedenkt met jouw onderneming op gebied van accountancy, tax, legal, bedrijfsbeheer, proces optimalisatie, cash management, interim management, HR en loonverwerking. Kom gerust langs.

Bij BOFIDI zetten we medewerkers op de eerste plaats. Waarom? Zij zijn de ambassadeurs én experten op wie onze klanten altijd kunnen rekenen. Heb jij zin om ons team te versterken op deze nieuwe locatie? Ben jij de persoon die vol enthousiasme een klankbord en sparring partner wil zijn van ondernemers? Of ken je iemand die met ons dit nieuwe avontuur wil aangaan? Wacht dan niet om ons te contacteren.

Tania@accuraad.be

Roger@accuraad.be

Johan.peeters@bofidi.com

Accuraad, Luikersteenweg 358 | 3500 Hasselt | tel. +32 (0)11 360 940


Vorige

«

Volgende

»