Debiteurenbeheer

Iedere onderneming wil correct en snel betaald worden. Dat is zeer belangrijk. Toch zijn er klanten die niet betalen. Wat doe je dan als ondernemer? Je wilt namelijk op een positieve manier blijven samen werken. 

Als jouw onderneming betalingen constructief wil opvolgen dan roep je best de hulp in van BOFIDI. Je kan ons inschakelen om een debiteurenbeheerder in te zetten in je bedrijf ofwel tijdelijk, ofwel permanent. Maar we kunnen jou ook helpen om een debiteurenbeheersysteem te selecteren en op te zetten zoals bijvoorbeeld iController, waar wij als BOFIDI een gecertificeerde partner van zijn. 

Is jouw onderneming niet op zoek naar een systeem om door ons of door jullie zelf op te zetten dan kan je ook instappen in het platform van BOFIDI. Op dit platform nemen wij een deel van het debiteurenbeheer voor onze rekening in naam van jouw bedrijf volgens een proces dat we samen opstellen. Training en expertise delen zijn helemaal inbegrepen.

We merken dat steeds meer en meer bedrijven zich aansluiten op dit platform, van een aantal uur tot een aantal dagen per week. Heb jij ook interesse? Laat het ons dan zeker weten.

Kom gerust langs. De koffie staat al klaar. Of stuur ons een bericht. Dat kan ook.