Ondernemers die meer zelfvertrouwen krijgen

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

BOFIDI ziet haar ondernemers graag groeien en uitbreiden. Met de ondersteuning van onze experten krijgen klanten meer en meer vertrouwen in zichzelf en hun onderneming. Een mooi voorbeeld daarvan is Spacehuntr, een online platform dat bedrijven toelaat de leukste en meest unieke locaties te boeken voor al hun bedrijfsevenementen. Benieuwd hoe zij hun samenwerking met BOFIDI ervaren? Dat vertelt Dietrich, mede-oprichter van Spacehuntr, in deze blogpost.

Dit verhaal maakt deel uit van een reeks interviews met enkele van onze klanten. Benieuwd naar de andere getuigenissen? Lees dan de vorige artikels op onze B-Connected pagina.

360° all-in model

“Spacehuntr is een online platform voor het boeken van unieke bedrijfsevenementen.”, gaat Dietrich van start. “Wij onderscheiden ons door meer dan alleen de evenementenruimte aan te bieden. Wij organiseren ook alles errond: van bar, restaurant tot zelfs hotel en activiteiten. Het is als het ware een 360° all-in model dat vooral in de smaak valt van grote internationale bedrijven.” Dietrich Moens is mede-oprichter van Spacehuntr en houdt zich vooral bezig met sales en marketing. Michaël Luckx, de andere partner van Spacehuntr, is CIO en is verantwoordelijk voor het tech-luik van de onderneming. “Ons team is natuurlijk veel uitgebreider.” vertelt Dietrich. “We hebben 10 interne medewerkers en kunnen ook rekenen op 4 fulltime freelancers. Deze 14 teamleden werken internationaal en professioneel want dat is wat onze klanten verwachten. Zij rekenen op ons om bijvoorbeeld een nieuw product voor te stellen op de Belgische markt in een stad waar ze zelf niet actief zijn of geen personeel hebben. Dan is het aan onze experten om te zoeken naar de beste locatie, het beste restaurant, de catering, activiteiten en hotel. Zulke evenementen kunnen drie dagen duren en daarna doen we hetzelfde voor hen bijvoorbeeld in Parijs. Wij zijn fier om te mogen samenwerken met grote namen als Amazon, AirBnB en zelfs het Witte Huis van de Verenigde Staten.”

Luxe van een Hilton, flexibiliteit van een Airbnb

Sinds 2018 werkt Spacehuntr samen met BOFIDI, meer bepaald het team van Gunter Jacobs in Halle. “Alle algemene vragen over boekhouding verlopen via Gert Hutsebaut. Nieuwe projecten en vraagstukken leggen we voor aan Gunther en Gert.” “Door met BOFIDI samen te werken, kregen we meer vertrouwen in onszelf”, gaat Dietrich verder. “Je kan onze samenwerking met BOFIDI vergelijken met de luxe van een Hilton en de flexibiliteit van een AirBnb, om het in onze woorden te zeggen. Als we een probleem hebben dan schakelen we Gunther snel en gemakkelijk in. Dankzij de korte communicatielijnen kan dat perfect.”

Internationalisering

“We steken het niet onder stoelen of banken dat onze sector enorm lijdt onder de Corona-crisis. Maar we hebben van de vrijgekomen tijd gebruik gemaakt om onze internationale structuur op te stellen. We plannen immers ons team met ongeveer 14 extra teamleden in het buitenland uit te breiden. En BOFIDI heeft hier zeker een belangrijke sleutelrol in gespeeld. Dat waarderen we enorm.”, zegt Dietrich. “Het spreekt dus voor zich dat we het team van Gunther van BOFIDI aanraden bij collega-ondernemers. Ik zou zeggen: “Keep going as is!”

B-Connected, ondernemers voor ondernemers

Met ons B-Connected concept voegt BOFIDI de daad bij het woord: ondernemers ondersteunen om te groeien. Bezoek onze webpagina B-Connected want je vindt er niet alleen deze blogreeks met klantengetuigenissen en onze webinars maar ook onze gloednieuwe podcast. De derde episode staat nu online.

We spraken in de vierde aflevering met Sunita Van Heers, oprichter van SuRea en Stijn Schalck, Manager bij BOFIDI over de kracht van jong ondernemerschap. Je kan de podcast beluisteren op onze website of op Spotify.

Is jouw bedrijf net als Spacehuntr op zoek naar een partner die met je meedenkt en wil je graag weten wat BOFIDI voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op.

Mis niets en volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

In de volgende blogpost laten we Wim Geentjens van Gecon aan het woord. Stay tuned for more!

Meer over Spacehuntr:
websiteLinkedInInstagramFacebook

Vorige

«

Volgende

»