Snelheid voor de business, tijd nemen voor vertrouwen

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Tijd nemen voor persoonlijk advies

Alle medewerkers bij Bofidi nemen graag de tijd om het beste advies te geven aan onze klanten, tijd om vertrouwen op te bouwen maar er ook gewoon te zijn voor de ondernemers die soms snel iets nodig hebben. Wat betekent dat precies voor onze klanten? Waarom kozen zij voor Bofidi als hun accountancy partner?

In deze derde blogpost van een reeks waarin we enkele van onze klanten laten getuigen over onze samenwerking, komt Siem Devos van Bustique aan het woord.

Enthousiasme en creativiteit

Siem Devos opende als 23-jarige zeven jaar geleden haar eigen lingeriewinkel Bustique in het hartje van Geraardsbergen, pal in de denderstreek en bekend van de Muur, Manneken Pis en de lekkere mattentaarten. Ze verkoopt lingerie, nachtkleding en badmode. Haar missie is om vrouwen een goed gevoel te geven, hen bij te leren over een product dat ze elke dag dragen en hen stylingadvies op maat te geven.

Van bij de start van haar onderneming is Siem klant bij Bofidi. We hebben haar dus zien groeien tot de enthousiaste en creatieve onderneemster die ze vandaag is. “Mijn mama was met haar lingeriewinkel ook klant bij Bofidi en dankzij haar goede raad ben ik ook in zee gegaan met Bofidi.” En daar heeft Siem nog geen seconde spijt van.

“Ik ben niet cijfermatig aangelegd, niet dat het mij niet interesseert maar het is gewoon mijn ding niet. Daarom ben ik blij dat ik dat deel van mijn onderneming aan het team van Bofidi kan overlaten. Op die manier heb ik meer tijd om te doen wat ik zelf graag doe: mijn klanten advies op maat geven. Ik vertrouw Bofidi ten volle.”, gaat Siem verder.

Wat zij het meest apprecieert aan de samenwerking met Bofidi is: “… de snelle service, als ik iets nodig heb, stuur ik gewoon een mailtje en krijg ik heel snel antwoord. Dat is best handig.”

Oog voor schoonheid

Mireille Moonens, partner bij Bofidi, begeleidt Bustique met administratieve ondersteuning en advies. “Het is frappant om te zien hoe wij dezelfde waarden delen. Net zoals Siem willen we bij Bofidi onze klanten snel helpen met wat zij broodnodig hebben zodat zij zich kunnen focussen op hun passie en tegelijkertijd nemen wij graag alle tijd om persoonlijk advies op maat te geven.”

“Bustique staat naast enthousiasme, schoonheid en creativiteit ook voor positivisme. Als jonge moeder zoekt Siem de balans tussen ondernemen en mama zijn. Het team van Bofidi is enorm fier dat wij haar daar in mogen begeleiden.”, vult Mireille aan.

Dat Siem oog heeft voor schoonheid merk je ook aan haar sociale media. Laat je inspireren door al het moois waar Siem mee bezig is en volg haar onderneming op Instagram en Facebook. De avonturen met haar kroost brengt zij ook zeer mooi in beeld op haar Instagram account Siem_devos.  Is Geraardsbergen te ver? Shop dan de nieuwe zomercollectie online op https://bustique.lingeriestyling.be/.

Het ganse team van Bofidi is super trots op Siem. Doe zo verder!

B-Connected, ondernemers voor ondernemers

Met ons nieuw B-Connected concept voegen we de daad bij het woord: ondernemers ondersteunen om te groeien. Bezoek onze nieuwe webpagina B-Connected want je vindt er niet alleen deze blogreeks met klantengetuigenissen en onze webinars maar ook onze gloednieuwe podcast. De eerste twee episodes zijn nu te beluisteren.

We spraken in de eerste aflevering met Dado Van Peteghem van Scopernia en Bart Embrechts van Gumption over partnerships. In de tweede aflevering hadden we het over het belang van teamwerk met Jan Christiaenssen van BlueCliff & Partners en Elly De Bruyn van Quality by Design. Je kan de podcast beluisteren op onze website of op Spotify.

Misschien ben jij net als Siem een gedreven en enthousiaste ondernemer en wil je graag kennismaken met een van onze experten? Dat kan. Bofidi is een one-stop shop en denkt proactief mee op vlak van accountancy, fiscaal advies, juridisch advies, business coaching, corporate finance, payroll & HR en internationalisering.

Mis niets en volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

In de volgende blogpost laten we Filip De Graeve van CAT Solutions aan het woord. Stay tuned for more!

Bustique,
Grotestraat 22
9500 Geraardsbergen
054/42 10 02
www.bustique.be of shop online op https://bustique.lingeriestyling.be/

InstagramFacebook

Vorige

«

Volgende

»