3 ingrediënten voor een succesvolle samenwerking: efficiëntie, professionalisme en bereikbaarheid

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Bofidi luistert naar de persoon achter de ondernemer, detecteert noden en geeft advies op maat. Het is onze missie om proactief ondernemers te adviseren en dat op een zeer bereikbare manier. Wat houdt dat precies in? En hoe ervaren onze klanten dat in de praktijk? Dat horen we natuurlijk het liefst van onze klanten zelf.

In deze vierde blogpost van een reeks waarin enkele van onze klanten getuigen over onze samenwerking, laten we graag Filip De Graeve van CAT-Solutions aan het woord.

Een kick van efficiëntie

Filip De Graeve is de oprichter van CAT-Solutions. CAT staat voor company, advice en technology. “Wij krijgen een kick als we bedrijven efficiënter kunnen maken, hen helpen automatiseren en optimaliseren. Dat doen we aan de hand van de ProfitPlus Business Software, een allesomvattend softwarepakket voor bedrijfsbeheer.”

CAT-Solutions richt zich tot bedrijven uit de distributie, groothandel en gespecialiseerde vakhandels, maar ook productiebedrijven en industriële toeleveranciers. Onlangs vierden zij hun twaalfde verjaardag en dat met zo’n 20-tal medewerkers. In alles wat ze doen streven ze met hun onderneming drie waarden na: snelheid, eenvoud en duurzaamheid.

Ook leuk om te weten is dat CAT-Solutions  in 2019 genomineerd werd als finalist voor “KMO van het jaar” door Unizo West-Vlaanderen in de categorie “dienstenbedrijf”.

CAT-Solutions is al bijna 6 jaar klant bij Bofidi en dat is geen toeval. Filip: “In oktober 2014 kwam ik Dieter van Bofidi tegen via een andere activiteit. Meteen was er een persoonlijke klik en niet veel later zijn we met de ganse groep overgestapt naar Bofidi.”

Boekhouder als opbrengst

Filip De Graeve: Wij appreciëren enorm de bereikbaarheid van Dieter en het team van Bofidi. Het is ook leuk om te zien hoe zij meedenken met onze business en de professionaliteit waarmee zij de balans opmaken en de cijfers bekijken, altijd met een blik op de toekomst.”

Dieter Van Lancker, partner van Bofidi kan dat beamen: “Ik heb Filip leren kennen als een gedreven, innovatieve en veeleisende ondernemer. Ik ben heel fier op de weg die we samen al afgelegd hebben met hen. Met het team van Bofidi staan we altijd klaar om hen verder te adviseren en bij te staan in hun verdere groei.”  

Filip raadt Bofidi aan en ziet nog een ander groot voordeel: “Wat me ook opvalt bij Bofidi is dat er enorm veel kennis via één contactpersoon gebundeld is. Dieter kan rekenen op een team van experten die proactief meedenken en snel een correct antwoord bieden.”

Tot slot benadrukt Filip nog het volgende: “Ik raad iedere ondernemer aan om zijn of haar boekhouder niet als een kost te rekenen maar te beschouwen als een opbrengst. Dat is hoe wij naar Bofidi kijken. En wij zien de toekomst met hen zeer rooskleurig tegemoet.”

B-Connected, ondernemers voor ondernemers

Met ons nieuw B-Connected concept voegt Bofidi de daad bij het woord: ondernemers ondersteunen om te groeien. Bezoek onze nieuwe webpagina B-Connected want je vindt er niet alleen deze blogreeks met klantengetuigenissen en onze webinars maar ook onze gloednieuwe podcast. De eerste twee episodes zijn nu te beluisteren.

We spraken in de eerste aflevering met Dado Van Peteghem van Scopernia en Bart Embrechts van Gumption over partnerships. In de tweede aflevering hadden we het over het belang van teamwerk met Jan Christiaenssen van BlueCliff & Partners en Elly De Bruyn van Quality by Design. Je kan de podcast beluisteren op onze website of op Spotify.

Misschien ben jij net als Filip een gedreven ondernemer die advies op maat apprecieert en wil je graag kennismaken met een van onze experten? Dat kan. Bofidi is een one-stop shop en denkt proactief mee op vlak van accountancy, fiscaal advies, juridisch advies, business coaching, corporate finance, payroll & HR en internationalisering.

Mis niets en volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

In de volgende blogpost laten we Pieter Muylaert van Topo-Immo aan het woord. Stay tuned for more!

Meer over CAT-Solutions:

CAT-Solutions
Beneluxlaan 1A
8500 Kortrijk
websiteLinkedInInstagramFacebook

Vorige

«

Volgende

»