ACCM treedt toe tot Taccx Partners

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Accountantskantoor Corthout Michel (ACCM) maakt vanaf heden deel uit van de Taccx-familie, die nu in totaal vijftig medewerkers telt. Terwijl Taccx Partners zijn voetafdruk in de Antwerpse Kempen verruimt, kunnen de klanten van ACCM rekenen op extra services en de medewerkers op doorgroeimogelijkheden.

Na het Berlaarse Hugo Decker Accountants in 2021 treedt nu ook ACCM toe tot Taccx Partners, dat nauw samenwerkt met BOFIDI. Het tienkoppige boekhoudkantoor van Michel Corthout in Heist-op-den-Berg verzekert dankzij deze stap de continuïteit op de langere termijn en slaagt bovendien in zijn zoektocht naar schaalvergroting. Concreet zullen ACCM en het kantoor van Hugo Decker voortaan samen opereren, onder de vleugels van Taccx Partners.

Michel Corthout is bijzonder tevreden met de toetreding tot Taccx Partners. “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze medewerkers meer kansen geven. Ik denk dan aan opleidingen, toegang tot expertise en doorgroeimogelijkheden.” Ook voor zijn klanten ziet hij alleen maar voordelen. “De continuïteit is verzekerd en qua services en efficiëntie gaan we er duidelijk op vooruit.”

“We versterken op deze manier onze aanwezigheid in de Antwerpse Kempen”, klinkt het bij Joost Vandecruys, bestuurder van Taccx Partners. “En door Accountantskantoor Corthout Michel en Hugo Decker Accountants operationeel samen te voegen, creëren we nog een bijkomende efficiëntieslag.”

Schaalvergroting

De schaalvergroting die ACCM en Taccx realiseren, biedt een antwoord op allerlei hindernissen. Zo is het voor een klein kantoor niet langer haalbaar of betaalbaar om tegemoet te komen aan de verstrengde, veeleisende regelgeving. De nodige schaal is voorts essentieel om mee te kunnen surfen op de huidige digitaliseringsgolf en om intern over de vereiste kennis te beschikken. Op die manier levert schaalvergroting ook efficiëntiewinsten op, erg nuttig in het licht van de krappe arbeidsmarkt.

“In de huidige context is het logisch om voor samenwerking te kiezen”, zegt Johan Peeters, die als CEO en Partner van BOFIDI nauw betrokken is bij de activiteiten van Taccx Partners. “Wanneer je jouw kennis en expertise kan delen met elkaar, gaat alles veel sneller en gemakkelijker. Ik ben ervan overtuigd dat deze stap alle vijftig medewerkers geen windeieren zal leggen, en ook de klanten plukken uiteraard de vruchten van een betere service.”


Vorige

«

Volgende

»