Een krachtig verhaal over veerkracht met Marc Herremans

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Op 12 mei vond onze jaarlijkse Bofididag plaats. Een dag waarop we samen komen met alle collega’s op één locatie. Dit jaar stond de dag in het teken van duurzaamheid en veerkracht. Als symbool voor deze veerkrachtigheid nodigden we key note speaker Marc Herremans uit. Hij gaf onze collega’s een sessie over hoe tegenslag en verandering niet het einde hoeft te zijn maar wel een kans is naar anders of beter. Marc nam ons mee in het verhaal van zijn leven waarbij teamwork en het geloof in de toekomst centraal staan. Veerkracht is elke tegenslag ombuigen naar een nieuwe kans, dat is de essentie die hij BOFIDI meegaf. En zo denken wij bij BOFIDI er ook over.

Eva: Dag Marc, heel fijn dat je er vandaag bij bent op onze Bofididag die in het teken staat van veerkracht. Daar kan jij meer over vertellen. Wat vond je van de sessie?

Marc: Normaal gezien doe ik dat niet zo graag maar de zaal was heel aandachtig en ik hoop dat er een aantal mensen iets van kunnen meenemen. Als mensen iets meemaken in hun leven, hoop ik dat ze een aantal woorden konden gebruiken uit deze sessie. Voor mij blijft een lezing geven iets uit mijn comfort zone en ik hoop dan vooral dat mensen er iets aan hebben. Dat hoor je dan achteraf wat wel tof is.

Eva: Inderdaad, ik heb in elk geval de zaal nog nooit zo stil geweten dus ik denk dat iedereen inderdaad heel aandachtig was en er zeker iets van heeft opgestoken. Wat was jouw eerste indruk van de mensen in de zaal, van onze Bofidianen?

Marc: Het ziet er mij een jonge groep uit. Ze waren natuurlijk allemaal stil maar waarschijnlijk zijn ze wel uitbundig op andere momenten. Ik ken hen natuurlijk niet maar op het eerste gezicht zag het er mij een heel jong en dynamisch team uit. Het lijkt me fijn om met zo een team te werken.

Eva: Ja inderdaad. Marc, heb jij eigenlijk al een accountant?

Marc: Ja ik heb een accountant.

Eva: Da’s spijtig want jij bent uitermate geschikt Bofidi cliënteel als inspirerende ondernemer. Bij ons ben je sowieso altijd welkom.

Marc: Ik kan altijd switchen hé. 😉

Eva: Ja voilà, wie weet. Heb jij nog een laatste boodschap voor mijn collega’s?

Marc: Die boodschap zou dezelfde zijn als de boodschap die ik daarnet gebracht heb. Als je een job hebt, zodanig dat je kan zorgen voor de mensen die je het liefste ziet, dan ben je bij de gelukkigste mensen op deze planeet. Het is een voorrecht om in dit land te wonen, het is een voorrecht om te kunnen en mogen werken en dat moet je met liefde en passie doen dus geniet van jullie werk want dat zorgt ervoor dat je kan zorgen voor de mensen die je het liefste ziet. Eén woord: enjoy.

Eva: Hele mooie boodschap. Dank je wel.


Vorige

«

Volgende

»