BOFIDI went the extra mile

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Als je zondag toevallig op de Antwerp 10 Miles was, is de kans groot dat je BOFIDI hebt gespot.
Hetzij aan onze tent in het bedrijvendorp, hetzij op of langs het parcours waarbij de BOFIDI truitjes van ver te zien waren. We hebben er namelijk met maar liefst 133 collega’s, klanten en familieleden samen een onvergetelijke dag van gemaakt.

Waarom doen wij mee?

Uiteraard is het leuk om samen doelen te stellen en die te halen. Het zorgt voor verbinding en vergroot de betrokkenheid. Maar voor ons als bedrijf gaat het verder dan dat. We dragen het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel. Sporten is niet alleen goed voor de fysieke gezondheid, het helpt ook om de geestelijke gezondheid te verbeteren en stress te verminderen.  We zien dus het belang in van het stimuleren van een gezonde levensstijl.

Aan B-spirit geen gebrek!

Het was inspirerend om te zien hoe er ook collega supporters aanwezig waren om de lopers een hart onder de riem te steken. Met de nodige animo werd de spreekwoordelijke push gegeven om de finishlijn te halen. Het parcours was uitdagend, maar dankzij de aanmoedigingen en het enthousiasme is iedereen met een medaille én veel trots terug aan de tent geëindigd. Ongeacht de volledige 10 Miles of de short run; samen uit, samen thuis.

Voor ons is de Antwerp 10 Miles meer dan enkel een race

Het was een fantastische editie waar we samen enkele van onze waarden hebben uitgedragen.
Het smaakt naar meer. Wie weet zien we jou volgend jaar in onze BOFIDI-tent?

Benieuwd naar de beelden die deze dag vastgelegd werden? Stay tuned voor de aftermovie.


Vorige

«

Volgende

»