BOFIDI een Great Place To Work

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Wat we stiekem al wisten is nu officieel! Wij zijn een Great Place to Work

De werkgroep Het Nieuwe Werken (een werkgroep waar we voor en door collega’s van BOFIDI een nóg betere werkplek willen maken) lanceerde in februari de survey. Tot de bekendmaking was het steevast hét meest besproken onderwerp in de wandelgangen. Collega’s waagden een gokje… niemand wist 100% zeker wat het resultaat ging zijn. Vol spanning wachtten we af.

Tot 12 mei, onze BOFIDI-dag, een dag die hoog staat aangevinkt in de BOFIDI-geschiedenisboeken.
Nu mogen we het van de daken schreeuwen, wij zijn een Great Place to Work, we hebben het certificaat behaald. Zijn we verrast? Niet echt. Vinden we dit uitermate bijzonder en cool? JA!
Het is erg fijn dat een extern label bevestigt wat we intern voelen bij BOFIDI.

Waar maken wij het verschil

De bevestiging dat alle acties die we nemen echt wel een verschil maken doet deugd.

Sinds kort hebben we bij BOFIDI pitchnamiddagen. Heb je een idee, dan kan je dit pitchen bij de CEO, innovation and HR team. Op die manier proberen we creativiteit te voeden uit de buik van onze organisatie.

Daarnaast hebben we de laatste jaren ook veel stappen gezet in de groei en ontwikkeling van onze collega’s. We geven 360° feedback. Dit wil zeggen dat je je jezelf feedback geeft, maar ook de collega’s rondom en je manager. En dit ook omgekeerd. Op die manier geven we collega’s de handvaten om hun persoonlijke groeitraject vast te nemen. We volgen dit dan ook 3x per jaar op. Wij willen dat iedereen kan groeien op zijn/haar tempo. Bij BOFIDI groei je in vertrouwen.

Vervolgens hebben wij ook gedurende de laatste jaren een aantal projecten gelanceerd rond duurzaamheid. Wij doen het goed als onderneming, we moeten het goed doen voor de stakeholders rondom ons. Zo kijken we of onze leveranciers bezig zijn met MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Hiervoor hebben we een aantal criteria opgelegd. Daarnaast helpen we een ondernemer met een atypsiche achtergrond bij het opstarten van zijn onderneming door het verlenen van fiscaal advies. Daar stopt het niet. We organiseren ook inzamelacties om goede doelen die ons na aan het hart liggen te steunen. Kortom, we proberen op onze manier terug te geven aan de maatschappij.

B-FUN draagt ook bij

Ook het BOFIDI event team helpt bij het maken van dit verschil. Heel het jaar door is er voor elk wat wils op event-vlak. Zo hebben we onze jaarlijkse BOFIDI-BBQ waar alle collega’s en hun partner welkom zijn.
We zijn ook sportief, want maar liefst 130 collega’s liepen een parcours op de 10 miles dit jaar.
Trots op ons BOFIDI running team! Geen fervente loper? Dan kunnen de collega’s mee wandelen of fietsen in september. We trekken dit jaar naar de kust en ook hier zien we onze collega’s met hun gezin.

Daarnaast houden we ook contact met onze collega’s tijdens lokale Friyays (al dan niet in thema), kwartaallunches, …. Maar de kers op de taart blijft toch onze BOFIDI-dag. Een voormiddag waar we onze collega’s inspireren, samen brainstormen en bouwen aan de toekomst. Zo hebben we dit jaar met alle collega’s onze kernwaarden opnieuw bepaald. Nieuwe kernwaarden door en voor BOFIDI.
De namiddag staat in teken van fun & games en de avond sluiten we steevast af met een feest waar onze home DJ het beste van zichtzelf geeft. Het is en blijft een dag die met stip in de agenda staat.

‘Ik ben nog maar net bij BOFIDI maar vind de sfeer op de BOFIDI-dag geweldig. Dat BOFIDI een GPtW is verbaast me dan ook niets’ – Tim V., accountant BOFIDI Hasselt

Wil jij ook werken voor een Great Place to Work en meeschrijven aan onze B-story?
Neem snel een kijkje op onze vacaturepagina.


Vorige

«

Volgende

»