BOFIDI meets Bizzcontrol

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Vanuit een gemeenschappelijke missie om ondernemers een waardevolle dienstverlening aan te bieden, gaan BOFIDI en Bizzcontrol de samenwerking aan. Met deze samenwerking wil BOFIDI ondernemers optimaal adviseren richting groei.

Bij BOFIDI staat de groei van iedereen centraal; de ondernemers én de medewerkers.

We are on a mission.

De missie is glashelder; een kwalitatieve dienstverlening bieden met een hoge betrokkenheid, een proactieve communicatie en een waardevol persoonlijk contact.  Een vertrouwenspersoon en klankbord zijn voor ambitieuze ondernemers die willen groeien.

Groeien doe je niet alleen.

Bizzcontrol helpt accountants bij het verlenen van proactief advies op maat van de ondernemer, en dit op een schaalbare manier.

Dankzij de samenwerking met Bizzcontrol beschikken we voortaan over een tool waarmee we op basis van slimme software makkelijk inzichten kunnen verwerven en geven om toekomstgericht te ondernemen.

Complexe cijfers worden weergegeven in begrijpbare interactieve, visuele overzichten. Dit laat toe niet enkel meer naar het verleden te kijken, maar ons meer doelgericht op de toekomst te focussen. 

“We blijven innoveren en inspelen op de wensen van onze ondernemers, daar hoort vandaag een dynamische, proactieve dienstverlening bij.  Na een succesvol pilootproject werd snel duidelijk dat Bizzcontrol daarbij een waardevolle partner is”, vertelt Johan Peeters, CEO van BOFIDI.  “Ook onze medewerkers kunnen we met deze tool laten groeien in hun rol als adviesverlener.  Het is een evolutie binnen onze sector waar we niet omheen kunnen en waar wij graag sterk willen op inzetten.”

“We gaan steeds op zoek naar boekhoudkantoren die onze missie delen om ondernemers beter te maken”, zegt Nicholas De Nil, CEO van Bizzcontrol. “De duidelijke visie van BOFIDI om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen door proactief te adviseren, zorgde voor een ‘perfect match’. Dankzij de betrokkenheid van het hele BOFIDI team ben ik ervan overtuigd dat we zowel de klanten áls de medewerkers van BOFIDI kunnen laten groeien.”

Over BOFIDI

BOFIDI is een referentie op vlak van accountancy, tax, en legal en finance consultancy voor ondernemers in Vlaanderen en Brussel, ook wanneer zij stappen zetten in het buitenland.

Meer info op www.bofidi.eu

Over Bizzcontrol

Bizzcontrol is ontstaan vanuit de missie om ondernemers betere business beslissingen te laten nemen op basis van hun financiële cijfers, om zo hun bedrijf te laten groeien.

Dit doen ze samen met boekhoudkantoren die deze missie delen. Met hun gebruiksvriendelijke en direct toepasbare software stellen zij accountants in staat om nóg betere adviseurs te worden voor hun klanten.

Meer informatie op  www.bizzcontrol.com

Vorige

«

Volgende

»