BOFIDI versterkt zich lokaal en internationaal

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Vanaf 1 september maakt BOFIDI deel uit van het netwerk PKF International. Met de toetreding wil BOFIDI klanten met internationale ambities optimaal ondersteunen. Tegelijk breidt het zijn dienstenpakket uit dankzij de toetreding van audit-expert PKF-BB3 Audit tot BOFIDI.

Dankzij de toetreding tot PKF International beschikt BOFIDI voortaan over een internationale dienstverlening waarbij de lokale identiteit behouden blijft. PKF International is een wereldwijd netwerk van accountantskantoren. Het telt 214 leden die actief zijn onder de PKF-paraplu en dat in 150 landen in vijf regio’s. Op die manier verenigt het netwerk 20.000 professionals.

Internationale ambities

Op dat netwerk kunnen de klanten van BOFIDI voortaan een beroep doen, legt CEO Johan Peeters uit. “Als onze klanten internationale ambities hebben, dan kunnen we hen via deze samenwerking een kwalitatieve dienstverlening aanbieden. De andere kantoren in het netwerk hebben de expertise om in een breed veld onze klanten te ondersteunen. Onze one-stop-shop aanpak die accounting, fiscaliteit, legal advies, payroll service en auditing samenbrengt, vinden we ook terug bij PKF.”

“Het is een voorrecht BOFIDI te mogen verwelkomen in onze internationale gemeenschap”, zegt Theo Vermaak, CEO PKF International. “Dit is een kantoor dat heeft bewezen een zeer gewaardeerde en betrouwbare adviseur te zijn voor ondernemers in heel België, evenals een favoriete werkgever voor topconsultants in het hele land. Traditioneel in hun waarden en innovatief in hun aanpak, weet ik dat ze een aanwinst zullen zijn voor ons netwerk en ik ben zeer enthousiast om samen te werken met Johan en zijn collega’s terwijl we samen aan dit nieuwe hoofdstuk beginnen.”

PKF-BB3 Audit sluit aan bij BOFIDI

BOFIDI blijft ook na de toetreding 100% zelfstandig. De kantoren in het PKF-netwerk blijven volledig onafhankelijk, maar profiteren van de kracht en de herkenbaarheid van het wereldwijde PKF-merk en van de toegang tot wereldwijde middelen. PKF-BB3 Audit, het auditkantoor uit Herent met vestigingen in Gent en Antwerpen, trad eerder dit jaar al toe tot PKF International en zal nu ook aansluiten bij BOFIDI. Met de toetreding van PKF-BB3 Audit breidt BOFIDI zijn diensten uit met auditing en verstevigt het zijn positie als one-stop-shop netwerk.

“Wij zijn zeer verheugd het team van BB3 Audit te mogen verwelkomen”, zegt Johan Peeters. “Ik kijk uit naar de samenwerking om onze gezamenlijke ambities waar te maken via een sterke samenwerking binnen ons netwerk en om verdere groei in België na te streven met PKF-BB3 Audit aan onze zijde.”

“We zijn trots dat we ons kunnen aansluiten bij BOFIDI”, zegt Jeroen Rans, partner bij PKF-BB3 Audit. “Dit opent een reeks nieuwe opportuniteiten voor ons team en voor BOFIDI. Wij zijn ervan overtuigd dat het bundelen van de expertise en lange ervaring van BOFIDI en PKF-BB3 Audit de weg is naar een uitstekende dienstverlening in België en binnen de internationale samenwerking.” De naam van PKF BB3 Audit wordt BOFIDI Audit.

Op zoek naar kwalitatieve begeleiding voor uw internationale ambities? Aarzel niet om ons te contacteren.

Vorige

«

Volgende

»