Digitalisering zorgt voor tijdswinst

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Soms kunnen kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Zo getuigt Joris De Vos van Classo. Deze onderneming helpt KMO’s naar een digitale werkomgeving en voorziet budgetvriendelijke vergaderoplossingen. Classo is klant bij Bofidi Consulting en voerde onlangs een verdere digitalisering door. Op die manier bedienen zij hun klanten nu nog efficiënter. Maak kennis met hun uitgebreid dienstenpakket en de manier waarop zij samenwerken met onze experten.

Dit verhaal maakt deel uit van een reeks interviews met enkele van onze klanten. Benieuwd naar de andere getuigenissen? Lees dan de vorige artikels op onze B-Connected pagina.

Nieuwe Covid-19 oplossingen

Classo is een dienstenleverancier die totaaloplossingen biedt voor printing en digital signage binnen KMO’s en retailers maar ook voor het boeken van vergaderingen. “Tijdens deze Corona-tijden bieden we nieuwe oplossingen aan zoals bijvoorbeeld digital signage in een totem met contactloze handontsmetting dat vooral retailers gebruiken aan de ingang van hun zaak om klanten de mogelijkheid te bieden hun handen te ontsmetten.”, zegt Joris De Vos van Classo. “Momenteel werken we met 13 personeelsleden en in de toekomst hopen we daar nog meer medewerkers aan toe te voegen. Ons kantoor is gelegen in Antwerpen en sinds kort vind je ons ook in Gent.”

“Als Finance & Administration Manager bij Classo ben ik verantwoordelijk voor alles wat met het financiële aspect van onze onderneming te maken heeft maar ook de aan- en verkoop volg ik mee op.”, gaat Joris verder. “Omwille van al dat onhandig papierwerk dat daarbij kwam kijken, zijn we terecht gekomen bij Cristof Van Laer van Bofidi. Hij vertelde ons dat er goede oplossingen bestaan voor de administratieve problemen waar we tegenaan liepen. Veel papierwerk, een zeer oude boekhoudsoftware, manueel en dubbel werk en geen digitalisering op vlak van inkomende facturen.”

Alle details in één oogopslag

“En toch is digitaliseren super gemakkelijk.”, zegt Joris. “Door Exact online te koppelen aan ons ERP-systeem kunnen we onze klanten nu beter opvolgen en op een professionele manier aan credit collection doen. Dat gebeurde vroeger met veel Excel documenten. Nu zien we alle details online in één oogopslag. We hoeven niet langer in dossiers te zoeken, wat het thuiswerken in deze tijden nog gemakkelijker maakt. Je kan dus zeggen dat deze aanpassingen veel zaken voor ons praktischer hebben gemaakt en ons op die manier heel wat tijdswinst opleveren.”

Flexibiliteit

“Wat ik vooral apprecieer aan onze samenwerking met Cristof Van Laer en Bart Willems van Bofidi Consulting is hoe flexibel ze zijn. De communicatie loopt altijd vlot en zij maken tijd vrij om de koppen bij elkaar te steken als dat nodig is. Dat zij met ons mee out-of-the-box denken, levert voor ons mooie resultaten op. Echt top!”

B-Connected, ondernemers voor ondernemers

Met ons B-Connected concept voegt Bofidi de daad bij het woord: ondernemers ondersteunen om te groeien. Bezoek onze webpagina B-Connected want je vindt er niet alleen deze blogreeks met klantengetuigenissen en onze webinars maar ook onze podcast. De vijfde episode staat nu online.

We spraken in de vijfde aflevering met Philippe Van Dijck, advocaat en Managing Associate bij Ambos Lawyers en met Cristof Van Laer, director en expert in credit management bij Bofidi Consulting over de kracht van goede afspraken. Je kan de podcast beluisteren op onze website of op Spotify.

Is jouw bedrijf net als Classo klaar voor een verdere digitalisering of willen jullie graag meer weten over hoe onze experten jouw onderneming naar een hoger niveau brengen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op.

Mis niets en volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

Meer informatie over Classo

Bredastraat 121, 2060 Antwerpen
Hundelgemsesteenweg 220, 9050 Ledeberg

website LinkedIn Facebook Instagram

Vorige

«

Volgende

»