Een duidelijk zicht op je cijfers

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Als ondernemers groeien dan hebben ze vaak andere behoeften op vlak van boekhouding en advies. En dan is Bofidi de geknipte vertrouwenspartner. Dat bewijst Palais des Thés. Zij werden begin 2020 klant bij Bofidi omdat zij nood hadden aan een andere manier van boekhouden en rapportering. Hoe dat precies verlopen is en wat hun resultaten zijn tot nu toe, vertelt Vincent Bouchendhomme van Palais des Thés ons in onze nieuwste blogpost.

Deze blogpost maakt deel uit van een reeks interviews met enkele van onze klanten. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan de vorige artikels op onze B-Connected pagina.

Passie voor thee

In 2001 kwam het Franse merk Palais des Thés naar België. Vandaag hebben zij 7 winkels in Brussel en Wallonië en telt het bedrijf ongeveer 45 medewerkers. In hun prachtige winkels kan je kennismaken met 300 soorten thee van overal ter wereld. Vincent Bouchendhomme is een van de drie partners van Palais des Thés in België: “We willen dat iedereen thee leert ontdekken. Daarnaast bieden we ook onze ‘Grand Crus’ aan. Dit zijn theesoorten die we zelf halen op de plantages en in ons gamma aanbieden. Op die manier leren ook de fervente theeliefhebbers theesoorten kennen die ze nooit eerder geproefd hebben.”

Eenvoudig, vriendelijk en professioneel

Palais des Thés is begin 2020 klant geworden bij Bofidi. “In de afgelopen jaren is ons beroep veranderd en hadden we nood aan een meer nauwkeurige en analytische rapportering van onze cijfers. Op aanraden van onze bankier kwamen we terecht bij het Bofidi-team van Sarah, Brenda en Besiki. Meteen verliep de communicatie uitstekend. Zij namen onze boekhouding van 2019 over, bekeken de basis en startten een nieuwe structuur op. De eerste analytische rapportering eind juni was meteen een groot voordeel voor ons. Samengevat appreciëren we vooral de eenvoud, de vriendelijkheid en de professionaliteit van Bofidi.”

Realtime zicht

Vincent ziet meteen wat de samenwerking met Bofidi voor Palais des Thés oplevert. “Het grootste resultaat is dat wij nu een duidelijker zicht hebben op onze cijfers, bijna real time. Dat betekent dat we sneller kunnen schakelen en bijsturen waar nodig. We doen dat in co-creatie met het team van Sarah van Bofidi. “Klopt.” zegt Sarah, partner bij Bofidi, “Het is nu voor Vincent en zijn collega’s veel gemakkelijker om alles op te volgen. We stellen de resultaten voor, bespreken alles samen en in nauw overleg met hen passen we dan bepaalde zaken aan waar nodig.” “Ook de digitalisering is nieuw voor ons.” gaat Vincent verder. “Geen papierwerk meer. Dat is veel efficiënter en bespaart ons best veel tijd.” Tenslotte voegt hij nog toe: “Wij hebben Bofidi al aangeraden aan andere ondernemers en uiteraard kijken we uit naar een lange succesvolle samenwerking.”

B-Connected, ondernemers voor ondernemers

Met ons nieuw B-Connected concept voegt Bofidi de daad bij het woord: ondernemers ondersteunen om te groeien. Bezoek onze nieuwe webpagina B-Connected want je vindt er niet alleen deze blogreeks met klantengetuigenissen en onze webinars maar ook onze gloednieuwe podcast. De eerste twee episodes zijn nu te beluisteren.

We spraken in de eerste aflevering met Dado Van Peteghem van Scopernia en Bart Embrechts van Gumption over partnerships. In de tweede aflevering hadden we het over het belang van teamwerk met Jan Christiaenssen van BlueCliff & Partners en Elly De Bruyn van Quality by Design. Je kan de podcast beluisteren op onze website of op Spotify.

Is jouw bedrijf net als Palais des Thés klaar om een stap verder te zetten en wil je graag kennismaken met een van onze experten? Dat kan. Bofidi is een one-stop shop en denkt proactief mee op vlak van accountancy, fiscaal advies, juridisch advies, business coaching, corporate finance, payroll & HR en internationalisering.

Mis niets en volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

In de volgende blogpost laten we Dietrich Moens van Spacehuntr aan het woord. Stay tuned for more!

Meer over Palais des Thés:

Palais des Thés heeft 4 vestigingen in Brussel, 1 in  Luik, 1 in Namen en 1 in Louvain-La-Neuve
websiteLinkedInInstagramFacebook

Vorige

«

Volgende

»