YouCtrl gaat verder onder de naam BOFIDI Consulting

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

YouCtrl optimaliseert vandaag de werking van de financiële afdeling binnen KMO’s in Vlaanderen en Brussel. Dit doen ze door verschillende diensten aan te bieden zoals het inschakelen van tijdelijke finance professionals (CFO’s, financial controllers, accounting managers, …), optimalisatie van het werkkapitaal en het optimaliseren van systemen en processen. Sinds 2019 heeft YouCtrl ook een specialisatie ontwikkeld in Credit Management, want een optimaal klantenbeleid ligt aan de basis van elk gezond bedrijf, zeker in deze bijzondere tijden.

In 2015 zag BOFIDI al heel wat potentieel in deze onderneming. In samenwerking met de Gumption Group verleende BOFIDI hen toen kennis en kapitaal. Dat in combinatie met het aantrekken van Christophe Van Olmen tot het management van YouCtrl in 2018 zorgde voor een sterke groei. Na dit succesvol verhaal verkoopt Gumption nu de aandelen in YouCtrl aan BOFIDI, waar Christophe Van Olmen partner is geworden. Op die manier wordt YouCtrl 100% in de BOFIDI-groep opgenomen. Vanaf 7 september krijgt het de naam BOFIDI Consulting. “We blijven onze strategie op een duurzame manier verder uitrollen in de BOFIDI Groep.”, verzekert Christophe Van Olmen.

Ook Johan Peeters, CEO van BOFIDI is trots om de samenwerking met YouCtrl te versterken, “Als vertrouwenspartner wil BOFIDI Belgische ondernemingen helpen groeien door hen een onestopshop aan te bieden op financieel vlak. Met de komst van YouCtrl onderstrepen we die ambitie nu nog meer.”

Meer over BOFIDI Consulting.

Vorige

«

Volgende

»