Ekonomika en PKF BOFIDI: samen groeien

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Er zijn weinig mensen die Ekonomika niet kennen, maar wat doet deze studentenvereniging nu echt? En vooral hoe komen zij op het kantoor van PKF BOFIDI terecht? We vroegen het aan het Financiën Comité van Ekonomika zelf, want in de bruisende wereld van Ekonomika speelt het Financiën Comité een cruciale rol.

“Het comité ondersteunt Ekonomika in al haar financiële activiteiten, variërend van voorraadbeheer en verzekeringen tot budgettering en boekhouding. Elk lid van het comité heeft zijn of haar eigen specifieke taken, zoals facturatie van bedrijfsrelaties of boekhouding van de “Dulci”, de geliefde faculteitsbar van Ekonomika. Maar daarnaast werken we ook samen aan algemene taken, zoals terugbetalingen aan comitéleden en het bijhouden van financiële documenten in Yuki.” Aldus Arman Kalantaryan, Vice-Praeses Financiën.

“Voor ons is de samenwerking met PKF BOFIDI al enorm waardevol gebleken. We hebben gemerkt dat ze niet enkel ondersteuning bieden wat betreft de boekhouding, maar ook waardevol advies geven. Met name de digitalisering van processen bij PKF BOFIDI heeft indruk gemaakt op ons” vullen de comité leden aan. “Waar we voorheen dachten aan dikke mappen en stapels papier, ervaren we nu ervaren hoe modern en efficiënt boekhouding kan zijn. Dit heeft onze perceptie van een boekhoudkantoor echt veranderd.”

“Toen ik initieel begon te werken op het Ekonomika dossier” zo zegt Sietse, senior accountant bij PKF BOFIDI “had ik nooit gedacht dat de studenten zo betrokken zouden zijn. In het begin van onze samenwerking was er wel wat tijd nodig om de boekhouding opnieuw op de rails te krijgen. Dit hebben we samen gedaan mét de studenten. Ik beschouw het dan ook als een gezamenlijke prestatie!”

“We kijken echt wel uit naar de verdere toekomstige samenwerking. Door middel van tools en software lukt het ons steeds beter om jaarlijkse analyses te maken en op langere termijn te plannen, dit met het advies en de expertise van PKF BOFIDI”, vertelt Arman. “Wij krijgen dan op onze beurt de kans op onze kennis te delen en studenten te begeleiden met hun eerste financiële reis” vult Sietse aan.

Deze samenwerking tussen Ekonomika en PKF BOFIDI illustreert niet alleen het belang van partnerschap, maar ook hoe beide partijen elkaar versterken en bijdragen aan elkaars groei en ontwikkeling.


Vorige

«

Volgende

»