Innovatie, de sleutel voor succes

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Wij zijn trots, heel trots. In deze moeilijke tijden waarin de wereld op z’n kop staat en ondernemen niet altijd evident is, zijn onze klanten niet bij de pakken blijven zitten. Meer dan ooit moeten we inzetten op innovatie om een antwoord te bieden aan de veranderende wereld. Een mooi voorbeeld daarvan is onze klant, Digi-Flow. Ook Bofidi draagt innovatie hoog in het vaandel. We werken met de meest efficiënte digitale tools, waarmee we de administratie van onze klanten vereenvoudigen, transparanter maken en naar een hoger niveau tillen.

We laten in de komende weken enkele van onze klanten aan het woord over hun ervaringen met onze experts tijdens de Corona-lockdown. In deze blog vertelt Robert Decant, co-founder van Digiflow wat ze doen en welke innovatieve diensten zij in hun sector aanbieden.

Digi-Flow, partner in slimme industrie

Digi-Flow is gespecialiseerd in automatisering van productieprocessen in onder andere de voedingsindustrie, de farmaceutische sector, logistiek, … Dit bedrijf uit Wilrijk zet in op innovatie door van de traditionele industrie “slimme fabrieken” te maken. Dat doen ze door een totaalpakket aan te bieden waarin ze software ontwikkelen die nieuwe technologieën zoals Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence en Machine Learning combineren met bestaande industriële en ICT platformen.

Tijdens deze uitzonderlijke periode was het voor de ingenieurs van Digi-Flow zeer belangrijk om hun klanten te blijven ondersteunen. Zeker tijdens de Corona-crisis mag de productie bij hun klanten niet in het gedrang komen. Aan ons dus om als partner van Digi-Flow er voor te zorgen dat zij ook op ons kunnen blijven rekenen. Wij peilen hoe Robert Decant onze samenwerking ervaart vooral tijdens deze ongeziene omstandigheden.

“Tijdens de lockdown bleven de experten van Bofidi zeer bereikbaar. De quarantainemaatregel had totaal geen effect op de voortgang van onze dossiers. Videovergaderingen verliepen vlot en gestructureerd. De nodige specialisten waren telkens beschikbaar om een antwoord te formuleren op onze vragen.”, zegt Robert Decant, co-founder van Digi-Flow.”

Voor ons is het duidelijk: ondernemers ondersteunen om het beste uit hun onderneming te halen, blijft ook na de Corona-crisis een topprioriteit. Als we dan merken dat klanten zoals Digi-Flow op hun beurt innovatieve oplossingen aanreiken en zo meerwaarde bieden dan zijn wij heel fier. Met veel trots zijn wij een vertrouwenspartner van deze innovatieve en groeiende onderneming. Doe zo verder, Digi-Flow.

B-connected, ondernemers voor ondernemers

Met B-connected voegen we de daad bij het woord: ondernemers ondersteunen om te groeien. Hou onze nieuwe pagina B-connected in de gaten want volgende week laten we onze eerste podcast op jullie los. Het onderwerp is “Partnerships”, meer verklappen we nog niet. Mis het niet en volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

In de volgende blogpost laten we Bart van den Berghe van Methis Consulting aan het woord. Stay tuned for more!

Meer informatie over Digi-Flow

Terbekehofdreef 24, 2610 Wilrijk
03/808 73 78
WebsiteLinkedinFacebookInstagram

Vorige

«

Volgende

»