Vertrouwenspartner voor ondernemers met een uitdaging

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Bij Bofidi vinden we het belangrijk om te luisteren naar de persoon achter de ondernemer, behoeften te detecteren, oplossingen aan te reiken en advies op maat te geven. Maar hoe gaat dat er concreet aan toe bij onze klanten? Wat betekent Bofidi voor hen?

In deze tweede blogpost van een reeks waarin we onze klanten laten getuigen over onze samenwerking, laten we graag Bart Van den Berghe, Director bij Methis Consulting, aan het woord.

Efficiënt, digitaal en klantvriendelijk

Methis Consulting is een business consultancy bedrijf gespecialiseerd in procesoptimalisatie voor energie- en openbaar-vervoerbedrijven. Tot hun klanten behoren Engie, Eneco, Fluvius, De Lijn, NMBS en Brussels Airport.

Hun missie is ondernemingen op een meer efficiënte, digitale en klantvriendelijke manier laten werken. Via in-house projecten vereenvoudigen, digitaliseren en automatiseren ze processen bij hun klanten.

Methis Consulting is al jaren klant bij Bofidi en daar hebben ze nog geen seconde spijt van gehad. “Bofidi is een people business net zoals Methis Consulting.”, zegt Bart Van den Berghe. “We hebben met Toon Vanhaeren, onze relatiebeheerder bij Bofidi, een zeer goede relatie. Hij staat altijd klaar voor ons. Hij voelt ook aan wanneer iets dringend is en dan neemt hij dat graag meteen op.”

Sparringpartner en vertrouwenspersoon

Maar daar blijft het niet bij.  Bart: “Toon denkt mee met ons als ondernemer en zoekt uit hoe we de zaken beter kunnen doen. Dat de boekingen en de BTW-aangifte correct gebeurt, is evident maar wij zoeken in een boekhouder ook een sparringpartner die met ons kan brainstormen over bepaalde ideeën. Als we de jaarcijfers van onze onderneming overlopen met Bofidi dan heeft Toon al op voorhand nagedacht en stelt hij verbeteringen en oplossingen voor.”

Het doet ons deugd om dit te horen van onze klanten. Want hier streven we elke dag naar: een vertrouwenspartner zijn voor onze ondernemers. En dat is natuurlijk niet alleen zo voor Toon. Dat bevestigt Toon Vanhaeren, partner bij Bofidi: “Bij Bofidi staat achter elke relatiebeheerder een team van experten die achter de schermen alles mee in goede banen leidt. Samen denken we met de klant mee over nieuwe opportuniteiten en brainstormen we graag over complexe zaken.”

Tot slot bevestigt Bart van Methis Consulting: “Ik kan Bofidi warm aanbevelen aan alle ondernemers die verder willen gaan en met bepaalde vraagstukken zitten.”

Vertrouwen en uitdaging zijn voor Methis Consulting belangrijke waarden. Net zoals voor Bofidi. En net dat maakt onze samenwerking zo’n succes. Bedankt aan alle medewerkers van Methis Consulting voor hun vertrouwen en inzet. Is het duidelijk dat wij als Bofidi een trotse partner zijn?

B-connected, ondernemers voor ondernemers

Met ons nieuw B-connected concept voegen we de daad bij het woord: ondernemers ondersteunen om te groeien. Bezoek onze nieuwe webpagina B-connected want je vindt er niet alleen deze blogreeks met klantengetuigenissen en onze webinars maar ook onze gloednieuwe podcast. De eerste episode gaat over partnerships en is een interview met Dado Van Peteghem van Scopernia en Bart Vermeersch van Gumption. Je kan hem beluisteren op onze website of op Spotify.

Misschien wil je net als Methis Consulting graag kennismaken met een van onze experten en hen jouw situatie voorleggen. Dat kan zeker. Bofidi is een one-stop shop en denkt proactief mee op vlak van accountancy, fiscaal advies, juridisch advies, business coaching, corporate finance, payroll & HR, internationalisering en KMO-portefeuille.

Wist je al dat Toon, met wie Bart van Methis Consulting samenwerkt, niet alleen partner is bij Bofidi maar ook onze filmster? Hij speelde namelijk de hoofdrol in onze eigen Bofidi branding film.

Mis niets en volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

In de volgende blogpost laten we Sien De Vos  van Bustique aan het woord. Stay tuned for more!

Meer informatie over Methis Consulting, Ijzerlaan 54-56, 2060 Antwerpen
WebsiteLinkedInFacebook

Vorige

«

Volgende

»