WELKOM BIJ BOFIDI LEUVEN

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Ben jij ondernemer uit het Leuvense? En sta je bovendien op het punt om belangrijke stappen te zetten of heb je ambitieuze groeiplannen? Dan moeten we elkaar zeker ontmoeten. BOFIDI is vanaf nu ook gevestigd in Leuven met een gloednieuw kantoor. In het bruisende bedrijvencentrum Business Brewery. Wist je al dat wij dé referentie zijn voor ondernemers die willen groeien met een sterk team van gedreven en hoogopgeleide experten.

We breiden dus ons actieve terrein in Vlaanderen uit om zo nog meer ondernemers te ondersteunen en het beste uit hun onderneming te halen. We are on a mission.

Net zoals in onze andere kantoren hebben we ook hier genoeg ruimte voorzien om ondernemers te ontmoeten en te luisteren naar hun projecten. We bieden een one stop shop aan diensten in de domeinen van accountancy, tax en legal, consulting and HR & payroll.

Peter Verswijvel, verantwoordelijke van het nieuwe kantoor, is ambitieus en vol energie : “We kijken er enorm naar uit om op deze unieke locatie onze bestaande én nieuwe klanten te ontvangen en samen met hen meer uit hun onderneming te halen. Samenwerken met BOFIDI levert de ondernemer tijd op waardoor hij of zij als ondernemer kan doen waar hij goed in is. Ik daag je uit om langs te komen en zelf te ervaren hoe wij jouw project op een persoonlijke manier aanpakken. Contacteer me op 02/4865515 of Peter.Verswijvel@bofidi.com, ik hoor graag van je!”

Om ons team te versterken op deze nieuwe locatie zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij de persoon die vol enthousiasme een klankbord en sparring partner wil zijn van ondernemers? Of ken je iemand die met ons dit nieuwe avontuur wil aangaan? Wacht dan niet om ons te contacteren – careers@bofidi.com.


Vorige

«

Volgende

»