BOFIDI en Taccx Partners breiden consultingdiensten uit dankzij samenwerking

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED


Sectorgenoten BOFIDI en Taccx Partners gaan een samenwerking aan. Hierdoor kunnen extra diensten verder ontwikkeld worden en vergroot de geografische aanwezigheid van beide bedrijven. Doelstelling is de kwaliteit van de dienstverlening nog te verbeteren.

Vanuit een gemeenschappelijke ambitie om te groeien en ondernemers meer en betere diensten aan te bieden, gaan sectorgenoten BOFIDI en Taccx Partners een nauwe samenwerking aan. Beide bedrijven vinden het immers belangrijk om als accountant een vertrouwenspersoon en klankbord voor ondernemers te zijn.

De samenwerking resulteert in een schaalvergroting van de extra diensten die BOFIDI de jongste jaren heeft ontwikkeld: payroll service, tax advies, legal advies en business consulting. Taccx Partners krijgt dan weer de kans om zijn klanten een extra aanbod van diensten aan te bieden. Dit zal tot gevolg hebben dat de interne medewerkers zich nog meer kunnen specialiseren in een bepaalde materie, waardoor de kwaliteit voor de klanten vergroot.

“In ons streven naar het zo maximaal mogelijk ondersteunen van onze klanten is de samenwerking met BOFIDI een enorme kans”, zegt Joost Vandecruys, co-owner van Taccx Partners.“De brede dienstverlening van BOFIDI zal de samenwerking met onze klanten naar een hoger niveau tillen.”

Daarnaast biedt deze samenwerking ook geografische voordelen. “Waar BOFIDI voornamelijk aanwezig is in de grote economische centra van Vlaanderen (met kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Halle, Hasselt, Leuven en Zoersel), focust Taccx Partners op de aanwezigheid in Antwerpen en de Antwerpse Kempen (met kantoren in Wommelgem, Zandhoven, Westerlo en Berlaar)”, klinkt het bij Johan Peeters, CEO & Partner van BOFIDI. “Samen verdichten we onze aanwezigheid, wat ook voordelen biedt op de arbeidsmarkt. Nieuwe medewerkers zullen dichter bij huis kunnen werken.”

In een tweede fase zullen beide bedrijven onderzoeken welke interne schaalvoordelen mogelijk zijn. Zo zullen BOFIDI en Taccx Partners de mogelijkheid bekijken om met gemeenschappelijke software- en facturatieplatformen te werken en gemeenschappelijke opleidingen voor de medewerkers aan te bieden. Dit zal leiden tot meer efficiëntie voor de klanten.

Binnen deze samenwerking behouden BOFIDI en Taccx Partners hun naam en visuele identiteit.

Over BOFIDI

BOFIDI is een referentie op vlak van accountancy, tax, en legal en finance consultancy voor ondernemers in Vlaanderen en Brussel, ook wanneer zij stappen zetten in het buitenland. Het bedrijf, dat ondernemers wil helpen groeien, werd opgericht in 1979. In 2021 bedroeg de omzet € 26 miljoen, gerealiseerd door 225 medewerkers. 

Meer info op www.bofidi.eu

Over Taccx Partners

Taccx Partners ondersteunt ondernemers met een focus op tax en accountancy. Het hanteert daarbij een hoge betrokkenheid en pro-actieve communicatie met intens persoonlijk contact. Het bedrijf werd in 1988 opgericht. In 2021 bedroeg de omzet € 4 miljoen met 40 medewerkers.

Meer informatie op www.taccxpartners.be

Vorige

«

Volgende

»