Een vlotte bereikbaarheid online en digitalisering

BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Dat onze klanten mee innoveren en digitaliseren vinden we bij Bofidi heel belangrijk. Voeg daarbij hun enthousiasme om net zoals ons elke dag het beste advies te geven aan hun klanten. Dan heb je het recept voor een succesvolle samenwerking. Maar hoe ervaren onze klanten de interactie met Bofidi? En hoe helpt Bofidi hen te groeien? Dat horen we het liefst van onze klanten zelf.

In deze blogreeks laten we enkele van onze klanten getuigen over hun samenwerking met het Bofidi-team. Vandaag laten we Pieter Muylaert van Topo-Immo aan het woord.

One-stop shop

Pieter Muylaert richtte in 2013 Topo-Immo op. Dit is een landmeet- en vastgoedkantoor gevestigd in Denderhoutem en sinds begin dit jaar ook in Liedekerke. Het team van Pieter, dat een tiental medewerkers telt, is actief in residentieel vastgoed zowel verkoop als verhuur. Maar ze voeren ook topografische activiteiten uit: verkavelingen, opmetingen, muurovernames, plaatsbeschrijvingen, schattingsverslagen voor banken enzovoort.

“We zijn een one-stop shop op vlak van vastgoed en topografie. Wij helpen klanten van A tot Z en bieden advies op maat.”, ligt Pieter toe.

Via een gemeenschappelijke klant kwam Pieter in 2016 bij Bofidi terecht: “Ik heb samen met deze klant van Bofidi sinds 2016 nog een andere onderneming in bouwprojecten. Toen ik de voor deze vennootschap de werking van Bofidi zag, was ik meteen overtuigd. Ik heb niet lang getwijfeld om met Topo-Immo de overstap te maken naar Bofidi.”

Afstand speelt geen rol

“Wat ik vooral apprecieer aan onze samenwerking met het Bofidi team is de nauwgezette opvolging. Stelselmatig houden ze op de hoogte en gaan ze net iets verder dan een andere boekhouder door proactief advies te geven.”, zegt Pieter. 

Dirk Saman, Pieter Blyweert en Yannick Bouhajra van Bofidi staan in voor de dienstverlening met Topo-Immo. “Bij Dirk kan ik terecht voor complexe vragen over overnames. En Yannick zorgt voor de boekingen. Maar met Pieter heb ik het meest contact. Hij is de persoon die me adviseert en alles nauwgezet opvolgt.”, gaat Pieter verder.

Beide Pieters hebben vaak contact via Teams omdat het kantoor van Topo-Immo op 60km ligt van het Bofidi-kantoor in Kontich. “Afstand speelt geen enkele rol.”, zegt Pieter van Topo-Immo. “Bij mijn vorige boekhouder trok ik om de drie maanden met een kaft vol papier naar het kantoor. Dat is nu verleden tijd. Alles gebeurt digitaal. En dat bespaart enorm veel tijd.”

B-Connected, ondernemers voor ondernemers

Met ons nieuw B-Connected concept voegt Bofidi de daad bij het woord: ondernemers ondersteunen om te groeien. Bezoek onze nieuwe webpagina B-Connected want je vindt er niet alleen deze blogreeks met klantengetuigenissen en onze webinars maar ook onze gloednieuwe podcast. De eerste twee episodes zijn nu te beluisteren.

We spraken in de eerste aflevering met Dado Van Peteghem van Scopernia en Bart Embrechts van Gumption over partnerships. In de tweede aflevering hadden we het over het belang van teamwerk met Jan Christiaenssen van BlueCliff & Partners en Elly De Bruyn van Quality by Design. Je kan de podcast beluisteren op onze website of op Spotify.

Misschien wil jij net als Pieter van Topo-Immo de zaken op een meer digitale manier aanpakken en wil je graag kennismaken met een van onze experten. Dat kan. Bofidi is een one-stop shop en denkt proactief mee op vlak van accountancy, fiscaal advies, juridisch advies, business coaching, corporate finance, payroll & HR en internationalisering.

Mis niets en volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube.

Meer over Topo-Immo:

Topo-Immo
Nieuwstraat 9
9450 Denderhoutem

Stationsstraat 120
1770 Liedekerke

info@topo-immo.be
websiteLinkedInInstagramFacebook

Vorige

«

Volgende

»