BOFIDI EXPERTISES

PKF BOFIDI   |  

<< Terug naar B-CONNECTED

Een nieuwe tak binnen BOFIDI is geboren.
Met BOFIDI Expertises onder leiding van Esty Maricou stellen wij onze expertise graag ter beschikking van derden.

BOFIDI Expertises kan aangesteld worden als expert of deskundige in burgerlijke en handelszaken of door privé opdrachtgevers.  
Rechtbanken, bemiddelingscommissies, arbitragekamers, curatoren, maar ook privé-partijen verwikkeld in een conflict kunnen beroep doen op onze gloednieuwe afdeling.

Met een veelheid aan relevante diploma’s en een 10-tal jaar opgebouwde ervaring met zowel gerechtelijke expertises als klassieke accountancy bezit Esty de nodige knowhow om diverse opdrachten volgens de regels van de kunst tot een goed einde te brengen.

Naast haar uitgebreide ervaring en kennis kan Esty eveneens beroep doen op een multidisciplinair team van gedreven en hoogopgeleide experten binnen BOFIDI.
Zo is BOFIDI Expertises uitzonderlijk gewapend om de meest diverse problemen aan te pakken.

Esty is ambitieus en daadkrachtig: ‘Het voordeel van BOFIDI Expertises is dat er een gespecialiseerd team op maat kan samengesteld worden. Er kan beroep gedaan worden op een criminologe – forensisch auditor, op belastingconsulten, accountants en financieel deskundigen.  Ons team is erop getraind om out of the box te denken en verschillende disciplines te combineren om het totaalplaatje exact te kunnen schetsen en optimaal advies te kunnen verlenen.  Nu ik officieel ben ingeschreven in het Nationaal Register voor gerechtsdeskundigen kunnen we met BOFIDI Expertises van start gaan.’

Weet je graag meer over onze gloednieuwe expertise afdeling of wil je beroep doen op een deskundige, neem dan contact op met Esty Maricou.

Ze staat jou graag te woord.

Esty.Maricou@bofidi.com
Tel. +32 2 486 55 26


Vorige

«

Volgende

»