Welkom bij ADVOCATENKANTOOR Bofidi legal

Uw juridische go-to partner

Oprichter van BOFIDI Legal is Christophe Piette, expert in ondernemingsrecht, met een bijzondere focus op fusies en overnames alsook herstructureringen. Christophe is advocaat aan de Balie te Antwerpen en navorser binnen de vakgroep Onderneming & Recht aan de Universiteit Antwerpen. Hij geeft regelmatig lezingen binnen zijn vakgebied en is auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties.

Met BOFIDI Legal is de missie glashelder; we gaan voor een overstijgende, zeer nauwgezette dienstverlening en persoonlijke aanpak. Elk dossier wordt doortastend onderzocht waarbij onze cliënten telkens kunnen rekenen op een doorgedreven expertise, kwalitatieve dienstverlening en oplossingsgerichte aanpak. Het is met de grootste toewijding en precisie dat ik mijn cliënten adviseer.

Onze diensten

  • Arbeidsrecht
  • Commercieel recht
  • Geschillenbeslechting
  • Vennootschapsrecht (Corporate, M&A)
  • ICT- en intellectuele eigendomsrecht (inclusief GDPR en e-commerce)

We focussen ons op de noden van jouw business en waar nodig, bundelen we de krachten met andere professionele adviseurs, zo hebben we accountants-fiscalisten binnen handbereik.

Advies nodig?

Laten we een gesprek aangaan.

info@bofidilegal.com

BOFIDI Legal is een nieuw kantoor. We zijn nog op zoek naar advocaten om samen een sterk multidisciplinair team te vormen.

Senior Associate Arbeidsrecht

Junior Associate Vennootschapsrecht

Senior Associate Vennootschapsrecht

Successieplanner